Kapper Wim Koele Ons team

Ons team

Nicolien
Hallo, mijn naam is Nicolien. Ik werk sinds 1986 bij Kapper (Wim) Koele. Ik ben in dienst gekomen bij Wim’s vader en na de overname in dienst gebleven. In mijn werk vind ik de afwisseling heel leuk. Op zaterdagochtend vroeg een tafel vol mannen aan de koffie of een bruid in de vroege morgen, alles is mooi om te doen. Op dinsdagochtend werk ik in het verzorgingshuis Mari Posa. Veel rolletjes zetten en veel dankbaarheid terug. Ook dat is super! Dus: een geweldig vak!
Yvonne
Ik ben Yvonne van Egteren-Van Boven en woon in Oldebroek. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik ben 19 jaar kapster waarvan 9 jaar bij Kapper Koele. Het leukste aan het kappersvak vind ik de afwisseling en dat het steeds weer vernieuwd. Ik hou het meest van het creatief bezig zijn en mezelf weer nieuwe dingen aanleren!
Anniek

Hoi allemaal! Ik ben Anniek van Essen- Bonthuis. Ik ben inmiddels 9 jaar werkzaam in het kappersvak. De afwisseling in het vak en het werken met mensen natuurlijk vind ik erg leuk! De nieuwe trends blijven mij motiveren om elke klant weer nieuwe ideeën te geven voor zijn/ haar kapsel.